25 Mart 2013 Pazartesi

Çelikkaya: Çiğdem Şenliği’nde sadece AK Parti’yi değil, bütün siyasî partileri görmeliydik

Seyfi Çelikkaya
“İleri” gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Seyfi Çelikkaya, geçen Cumartesi günü Yimpaş AVM Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Çiğdem Şenliği’nde sadece AK Parti temsilcilerinin bulunmasına tepki gösterdi.

Çelikkaya, “Sokak mı, salon mu?” başlıklı yazısında, şunları kaydetti:

“Davet edildiler mi?... Orasını bilmiyorum ama bildiğim, salonda yapılan anonsta sadece AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz’ün olduğudur. Gözlerim diğer siyasî partilerin, özellikle de CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan’ı, MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya ile Kadın Kolları’nın temsilcilerini, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini aradı, ama nafile... Gönül isterdi ki Çiğdem Şenliği etkinliğinde AK Partililer dışında da diğer renkler de bulunsun. Davet edilmiş de gelmemişlerse onlar ayıp etmişler, yoksa davet etmeyenler.”

Çiğdem Şenliği’nin, daha önce Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağının duyurulduğunu ancak kar yağışı sebebiyle Yimpaş AVM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildiğini de hatırlatan Çelikkaya, meteorolojik verilere bakılarak etkinliği daha uygun bir tarihte halkın katılımıyla gerçekleştirmek mümkün olduğu halde bunun dikkate alınmayışını eleştirdi.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: