24 Aralık 2012 Pazartesi

Toplu istifanın ardından
AK Parti’de durum değerlendirmesi

Aralarında CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan’ın da bulunduğu çok sayıda CHP’linin kendi bilgileri dışında AK Parti’ye üye kaydedildiklerinin ortaya çıkmasının ardından bu hatadan sorumlu tutulan Merkez İlçe Teşkilatı’nın toplu olarak istifa etmesi sonrasında il teşkilatında durum değerlendirmesi yapıldı.

Kaçar-Erdoğan
AK Parti Urfa Milletvekili ve Teşkilat Bölge Sorumlusu Mahmut Kaçar Yozgat’a gelerek, AK Parti İl Başkanlığı’nda parti yönetimi ile durum değerlendirmesi yaptı.

Merhaba Yozgat” gazetesinin haberine göre Kaçar, istifa eden Merkez İlçe Teşkilatı Yönetimi’ne talip olan isimlerle de görüştü.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından “Merhaba Yozgat” gazetesinin sorularını cevaplayan Urfa Milletvekili ve Teşkilat Bölge Sorumlusu Mahmut Kaçar, “Bugün Yozgat İl Başkanlığımızı ziyaret ederek, Yozgat il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla, belediye başkanlarımızla, il genel meclis üyelerimizle ve bütün ilçe başkanlarımızla birlikte teşkilat çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Yozgat’a ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

Yozgat’ın önemi büyük

Teşkilatlar arasında Yozgat’ın büyük önem taşıdığını belirten Kaçar, “Teşkilatlarımız Türkiye’nin değil Dünya’nın en büyük teşkilatına sahiptir. Tüm teşkilat üyelerimizle birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptık. Yozgat teşkilatımız Türkiye’deki başarılara çok önemli katkılar sağlayan bir teşkilatımızdır. Ben bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Tabi ki bu teşkilatımızın en büyük başarısı Yozgat halkımıza aittir”

Durum değerlendirmesi yapıldı

“Merhaba Yozgat”ın Yazı İşleri Müdürü Yakup Salman’ın, Merkez İlçe Teşkilatı’ndaki istifaları hatırlatarak bu konudaki görüşlerini sorması üzerine Kaçar, “Merkez ilçeyle ilgili konuşmamız şu an itibariyle doğru olmaz. Bizim temel ilkelerimiz var. Bu ilkelerimiz çerçevesinde de teşkilatlarımızla bir değerlendirme toplantısı yaptık. Yozgat’tan Ankara’ya döndüğümüzde buradaki toplantıda konuşulanları genel merkeze ileteceğiz ve oradan çıkan kararı tüm kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

Merkez İlçe Yönetimi için adı geçenler

“Merhaba Yozgat”ın haberine göre, AK Parti İl Başkanlığının Genel Merkez’e göndermeyi planladığı ve AK Parti Urfa Milletvekili ve Teşkilat Bölge Sorumlusu Mahmut Kaçar’ın bire bir görüştüğü kişiler şunlar:

Eczacı Mehmet Akif Yıldız, Avukat Salih Büyüksoy, Avukat Osman Fatih Yorulmaz, İşadamı Sinan Çelik, Emekli Öğretmen Halil İbrahim Coşkun, Mali Müşavir Kürşat Kılıç, Eczacı Harun Lekesiz, İl Genel Meclisi Üyesi Halil Türkmen, İl Genel Meclisi Üyesi Atakan Erciyas, İl Genel Meclisi Üyesi Selcen Göksel Taşdan, Yasin Gönül, Mali Müşavir Mustafa Aydın, Musa Halıcı ve Makine Mühendisi Cihat Altınok.

Hiç yorum yok: