22 Kasım 2012 Perşembe

Artık köy çocuklarının da çocuk parkları var

Köy çocukları çok mutlu oldu
Yozgat’ın köylerindeki çocuklar, artık televizyon ekranlarında görüp heveslendikleri çocuk parklarına kavuşuyorlar. Yozgat Valiliği’ne bağlı olarak hizmet veren İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelere bağlı 50 köye rengârenk oyun gruplarıyla donatılan çocuk parkları yapıyor. Bu kapsamda planlanan ilk çocuk parkları, Kadışehri ilçesine bağlı Kabalı ve Yonca köylerine kuruldu. Köy çocukları, doyasıya oynamaya başladılar.

Kadışehri Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan çocuk parklarının açılışına İlçe Kaymakamı Lütfullah Ün ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz katıldı. Kaymakam Ün, burada yaptığı açıklamada, şehirdeki imkânların artık köylere de götürüldüğünü belirterek şöyle konuştu:

“Çocuklarımızın yarınları daha güzel olacak”

“Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçemize bağlı iki köyümüze çok güzel oyun parkı yapıldı. Çocuklarımız burada gönüllerince oynayıp eğleniyorlar. Tabii onları böyle neşeli, sevinçli görmek bizleri de mutlu ediyor. Devletimizin imkânları artık daha güçlü. Şehirde yaşayan insanlarımızın faydalandığı bütün sosyal imkânlardan köyde yaşayan insanlarımız da yararlanabiliyorlar. İçme suyundan kanalizasyon altyapısına ve kaldırımına varıncaya kadar bu gibi imkânları köydeki vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İnşallah geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yarınları daha güzel olacak.”

Hiç yorum yok: