2 Ekim 2012 Salı

Bıçaklı saldırgan Adliye Lojmanları’nı sokağa döktü

Aralarında husumet olan üç kişinin otomobillerle kovalamacası sırasında meydana gelen trafik kazasında nöbetçi polis memuru ayağından yaralandı, 5 araç hasar gördü. Kovalamaca sonunda bıçaklı saldırgan otomobilden çıkıp diğer şahsı kovalarken, kaçan şahıs Adliye Lojmanları’na sığındı. Saldırgan ise, yanlışlıkla bir savcıya saldırdı. O esnada lokalde bulunan savcılar, kavgaya müdahale etti.

Aralarında husumet olan iki kişi arasında otomobille kovalamaca çıktı. Kovalamaca yaşayan araçlar, Adliye Lojmanları önünde başka bir araca çarptı. Kavgalı şahıslardan P.O., kendini bıçakla kovalayan kişilerden kaçarak Adliye Lojmanları Lokali’ne sığındı. O esnada lokalde bulunan savcıların da olaya müdahalesiyle kavga güçlükle önlenebildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli, sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Lojmanların önünde nöbet tutan ve ayağından yaralanan Polis Memuru H.D., “Ben nöbet tutuyordum. Aniden arabalar geldi, şaşırdım. Ellerinde bıçak vardı, yanlışlıkla savcımıza saldırdılar” dedi.

Hiç yorum yok: