28 Eylül 2012 Cuma

YASİAD Başkanı Nazlıoğlu,
Yozgat Kent Konseyi başkanlığına seçildi

Kısa adı YASİAD olan Yozgat Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, Yozgat Kent Konseyi’nin de başkanlığına seçildi.

Yozgat Kent Konseyi olağan Genel Kurul toplantısı dün Yozgat İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Genel Kurul toplantısına Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Kent Konseyi Üyeleri katıldı.

Yapılan seçim sonucunda, bir süredir Kent Konseyi Başkanlığını yürüten Ünsal Allıoğlu’nun istifası sebebiyle boşalan başkanlık koltuğuna YASİAD Başkanı Rahmi Nazlıoğlu oturdu.

Başkan Nazlıoğlu, yaptığı konuşmada, kendisine lâyık görülen bu görevi, kendisinden önceki başkanların bıraktıkları yerden alarak daha ileriye götürmeye çalışacağını ifade etti.

Saydamlık ve hesap sorma

Nazlıoğlu, Kent Konseyi’nin, kent vizyonunun ve hemşehricilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışmak için kurulduğunu hatırlattı.

Bu çalışmaların sadece Kent Konseyi Başkanı’nın değil bütün üyelerin işbirliği ile gerçekleştirilebileceğine işaret eden Nazlıoğlu, bütün üyelerden ve Belediye Meclisi’nden destek istedi.

YASİAD Başkanlığını sürdüren Nazlıoğlu, müteahhitlik yapıyor.

Hiç yorum yok: