27 Mart 2012 Salı

Orman Müdürlüğü, öğrencilere fidan dağıttı… Derneklerin beyanname verme süresi Nisan sonunda bitiyor… Yerköy’de bunalıma giren genç intihar etti… Sorgun Belediyesi’nden caddelerde bahar temizliği… Yerköy Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası başladı… Kızılay’dan giyecek ve yiyecek yardımı…

Orman Müdürlüğü, öğrencilere fidan dağıttı

Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü, Orman Haftası münasebetiyle Divanlı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine çam fidanı dağıttı, kırtasiye malzemesi yardımında bulundu. Yozgat Orman İşletme Müdür Yardımcısı Ahmet Sülbü, “Öğrencilerimiz bu fidanları istedikleri yere dikecek ve inşallah kendileriyle birlikte büyüyecek” dedi.

Derneklerin beyanname verme süresi Nisan sonunda bitiyor

Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, derneklerin yılsonu itibariyle düzenleyecekleri Dernek Beyanname Formu’nu Nisan ayı sonuna kadar Mülki İdare Amirliği’ne teslim etmeleri gerektiğini söyledi.

Yerköy’de bunalıma giren genç intihar etti

Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı Mengen köyünde psikolojik rahatsızlığı bulunan 29 yaşındaki Murat Kaya, evde yalnız olduğu sırada, ahırda çamaşır ipi ile kendisini asarak intihar etti. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Sorgun Belediyesi’nden caddelerde bahar temizliği

Sorgun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, cadde ve sokakları yıkayarak bahar temizliği yaptı.

Yerköy Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası başladı

Yerköy Kaymakamlığı, halka sporu sevdirmek ve kurumlar arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla Voleybol Turnuvası düzenledi. 12 Takımın katıldığı turnuva sonunda dereceye giren takımların kupa ve hediyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda verilecek.

Kızılay’dan giyecek ve yiyecek yardımı

Kızılay Yerköy Şubesi, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara giyecek ve yiyecek yardımında bulundu. Şube Başkanı Halit Altındaş, “Maddî durumu iyi olmayan ailelere dağıtılmak üzere, 37 koli bay-bayan kıyafeti, 50 koli gıda paketi ve 14 koli et yardımı yaptık” dedi.

Hiç yorum yok: