19 Mart 2012 Pazartesi

Yamaçlı Saat Kulesi törenle açıldı

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Yamaçlı kasabasında yaptırılan saat kulesi, Yozgat Valisi Necati Şentürk’ün de katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Vali Şentürk, törende yaptığı konuşmada, , “Yamaçlı-Sırçalı ve Yamaçlı-Yenifakılı yollarının karayolu ağına alınması isteğiniz başta olmak üzere Yamaçlı kasabasının sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların halledilmesi için çalışmalar hızla devam etmektedir” dedi.

Düzenlenen törene Yozgat Valisi Necati Şentürk’ün yanı sıra Boğazlıyan Kaymakamı Coşkun Açık, Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Yamaçlı Belediye Başkanı Metin Koçak, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, bazı İl Genel Meclisi üyeleri, çevre beldelerin belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Saat Kulesinin açılış kurdelesini kesen Vali Necati Şentürk, daha sonra vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vali Necati Şentürk, vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledikten sonra Yamaçlı Belediyesi’ni ziyaret etti.

Yamaçlı Belediye Başkanı Metin Koçak’tan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Şentürk, Kur’ân Kursu’nda bulunan kursiyerleri de ziyaret ettikten sonra Yamaçlı kasabasından ayrıldı.

Hiç yorum yok: