2 Ocak 2012 Pazartesi

Soysal: Savunma sanayisinde 3 fabrika Sivas’a açılacaksa 3 tane de Yozgat’a açılacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, “Savunma sanayisinde 3 fabrika Sivas’a açılacaksa 3 tane de Yozgat’a açılacak” dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri, Akdağmadeni ilçesinde düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldiler. Doğanlar Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Akdağmadeni İlçe Başkanı Adem Darımla, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ali Güran, İsmail Kaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akdağmadeni’de kaynaşma toplantısı

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, toplantıda yaptığı konuşmada, Yozgat için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirterek, “Şu anda Yozgat’a bin kişinin istihdam edileceği çağrı merkezi kurduk. Savunma sanayisi konusunda 3 fabrika Sivas’a açılacaksa 3 tane de Yozgat’a açılacak. Yüksek Hızlı Tren çalışmasının ise Ulaştırma Bakanlığı’nın verilerine göre 2014 yılında bitmesi öngörülüyor” dedi.

Soysal, Yozgat milletvekilleri olarak, Ankara’da kapılarının Yozgatlılara 24 saat açık olduğunu söyledi.

Başer: Uyum varsa başarı da vardır

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de, AK Parti’nin göreve geldiği günden beri yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele ettiğini kaydetti.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı olarak uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başer, “Bir yerde uyum varsa başarı vardır, hizmet vardır. Akdağmadeni’nde yüzde 71 oy aldık. Biz teşkilat olarak çıtamızı yükselteceğiz. Hükümetimizin tüm imkânlarını Akdağmadeni ve Yozgat için sunuyor ve çalışıyoruz” dedi.

Hiç yorum yok: