9 Haziran 2011 Perşembe

Yerköylü İşadamı İsmail Yılmaz: İnşallah Yerköy 1983’te ve 2004’te yaptığını yapmaz

AK Parti’den aday adayı olan ve temayül yoklamasında en çok oyu almasına rağmen aday listesine giremeyen İşadamı İsmail Yılmaz, Yerköylü hemşehrilerine uyarıda bulundu.

AK Parti’nin Türkiye genelinde yüzde 48 oranında oy alarak tekrar tek başına iktidar olacağını ileri süren Yılmaz, “İnşallah Yerköy 1983’te ve 2004’te yaptığını yapmaz, iktidardan yana olur, Yerköyümüz kazanır diye düşünüyorum” dedi.

İsmail Yılmaz, “Merhaba Yozgat” gazetesine yaptığı değerlendirmede, “Bizim Yerköy’le ilgili herhangi bir sorunumuz yok, inşallah birinci parti olacağız. Önceki dönemde 13 bin 342 oy aldık, inşallah bunu geçmeyi hedefliyoruz. Tabi insanların oyu cebimizde değil, takdir halkımızın. İnşallah kazanan Yerköy olur, Yozgat olur” diye konuştu.

AK Parti’nin Türkiye genelinde yüzde 48 oranında oy alarak tekrar tek başına iktidar olacağını ileri süren Yılmaz, “İnşallah Yerköy 1983’te ve 2004’te yaptığını yapmaz, iktidardan yana olur, Yerköyümüz kazanır diye düşünüyorum” dedi.

Temayül yoklamasında en çok oyu almasına rağmen aday gösterilmediğinin hatırlatılması üzerine de Yılmaz, şunları söyledi:

“Şimdi tabi gönül isterdi ki listeye girmek… Genel Merkezimizin, Tayyip Bey’in takdiri böyle oldu. Siyaset ince uzun bir yol, yaşımız da genç; yani listeye girmek önemli değil. Önemli olan Yozgatımıza hizmet etmek, partimize hizmet etmek, insanımıza hizmet etmek… Yani kısmet… Kısmetten ötesi olmaz. Yani bizim için milletvekilliği veya daha (başka) bir makam önemli değil. Yemin ederim, yani bizim, memleketimize hizmet için bu yola baş koyduk. ‘Allah takdir etmedi, demek ki bunda da var bir hayır’ deyip, aynı adaymış gibi partimize her zaman, her türlü imkânları ve her türlü şeyi yapmak arzusundayız ve mensubiyetinden şeref duyduğum partimizin her yönden emrindeyiz.”

Yılmaz, Yerköylülerin, Yerköylü bir milletvekilini Meclis’te görmek istediklerinin belirtilmesi üzerine de, “Biz değil de, inşallah bir dahaki dönem Yerköylü bir arkadaşımız AK Parti’den listeye girer ve milletvekili olur; Yerköyümüze, Şefaatlimize, Yozgatımıza hizmet eder inşallah” diye konuştu.

Yılmaz, 12 Haziran seçimlerinin memlekete ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “İnşallah, memleketimiz için kim hayırlıysa Allah onu nasib etsin” dedi.

Hiç yorum yok: