15 Mart 2011 Salı

MHP’nin 9 milletvekili Yozgat’a geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından görevlendirilen 9 milletvekili, seçim çalışmaları yapmak ve ‘millî ruhu canlandırmayı’ amaçlayan “Yozgat Hareketi”ni başlatmak üzere, 17 Mart’ta Yozgat’a çıkarma yapacaklar.

MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, Milletvekilliği aday adaylığı müracaatlarının MHP Genel Merkezi’ne yapılacağını bildirdi. Çınarer, 14 Mart’ta başlayan müracaat süresinin 21 Mart’a kadar devam edeceğini kaydetti.

MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, yazılı bir açıklama yaparak, partisinin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seçim hazırlıklarının ‘titizlikle’ devam ettiğini belirten Çınarer, “Partimizden aday adayı olmak isteyen vatandaşlarımızın sayısının çok fazla olması bizleri hem memnun etmekte hem de gelecek seçimlerde tek başına MHP iktidarının önünü açmaktadır” dedi.

Çınarer: Adaylık müracaatları genel merkeze yapılacak

Ergin Çınarer, Milletvekilliği aday adaylığı müracaatlarının MHP Genel Merkezi’ne yapılacağını bildirdi. Çınarer, 14 Mart’ta başlayan müracaat süresinin 21 Mart’a kadar devam edeceğini kaydetti.

9 milletvekilinin 17-18 Mart tarihlerinde Yozgat’ta çalışmalar yapmak üzere MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirildiğini belirten Çınarer, Yozgatlıların bu seçimlerde MHP’ye vereceği sorumluluğun kendilerini daha da fazla çalışma gayreti içine sevk ettiğini ifade etti.

Yozgat’ta MHP sempatisinin artarak devam ettiğini ileri süren Çınarer, şu değerlendirmede bulundu:

“Milletimiz, genel seçimler öncesi, AKP iktidarının 9 yıllık iktidar süresi içerisinde ilimizde taahhüt ettiği birçok vaadini yerine getirmediği, il nüfusunun ve milletvekili sayısının bu süreçte eridiği, işsizliğin aratarak devam ettiği, göç veren iller sıralamasında ilimizin ilk sıralara yerleştiği, tarım ve çiftçiliğin yok olduğu, hayvancılığın ithal et safsatasıyla yok edildiği görülmektedir. Bütün bunları gören ve fark eden hemşerilerimiz MHP çatısı altında birleşmektedir.”

MHP’nin ‘Yozgat Hareketi’

Çınarer, ‘MHP olarak 17-18 Mart günlerinde Genel Merkez’in yüksek katılımıyla başlatacakları “Yozgat hareketi”nin, millî ruhun Yozgat’ta yeniden yaşanmasına vesile olacağını’ ifade ederek, Yozgat’a gelecek MHP milletvekillerinin, 2 gün boyunca il, ilçe, belde teşkilatları, sivil toplum örgütleri, basın kuruluşları ve vatandaşlarla bire bir görüşerek fikir alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: