24 Mart 2011 Perşembe

MHP’de temayül yoklaması yok,
Genel Merkez telefonla bilgi alacak

Yozgat Milletvekilliği için MHP’ye 9 başvuru yapıldı
Aday adayları, başvurularını Genel Merkez’e yaptılar


12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimi’nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekilliği için 14-21 Mart tarihleri arasında 9 kişi, aday adaylığı için MHP Genel Merkezi’ne başvuruda bulundu.

MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, 9 aday adayını kamuoyuna tanıtmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Çınarer, “Yozgat’tan milletvekili aday adaylığı için birbirinden kıymetli 9 arkadaşımız müracaatta bulunmuştur” dedi.

MHP Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda, milletvekili aday listesinin Genel Merkez yoklaması ile belirleneceğini, bu sebeple de Yozgat’ta temayül yoklaması yapmayacaklarını belirten Çınarer, “Ancak Genel Merkezin merkez yoklamasında bütün üyelere ve partililerimize ulaşacağı kesindir. Bu da büyük bir ihtimalle telefon yoluyla olacaktır” diye konuştu.

Yozgat Milletvekilliği için MHP’ye başvuruda bulunan isimler şöyle:

Avukat Adnan Serbest, Merkez Valisi Aslan Kütükçü, Bürokrat ve Yukarı Sarıkaya Eski Belediye Başkanı Durak Turan Düz, Almanya Engelliler Derneği Yöneticisi Dursun Karabel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, Eczacı Mehmet Ali Çakır, Makine Mühendisi Nejdet Koçtaş, Yönetici Nevzat Kemal Adıbelli, Emekli Bürokrat Sadri Durmaz.

(Yozgat Muhabir)

1 yorum:

Mustafa dedi ki...

Sayın Ekici Vekilimiz yine l.sıra olacak.20l5'de yina l.sıra olacak.Allah uzun ömür verir yaşarsa 2019 seçiminde yine l.sıra olacak.
Diğerleri dolgu malzemesi.Zaten MHP Yozgat'tan ancak ancak l vekil çıkarabilir.
Oda çok çalışırsa.Ama Ekici ye karşı bir antipati var.
Onuda çıkaramayabilir.
Eğer Ekici'nin on yıllar boyu vekil olmasını istemiyorsanız,sıranın kendinize bir türlü gelemeyeceğinden endişe duyuyorsanız,bu sefer oy vermeyin,bir dahaki sefere unutulur gider.
Ben öyle yapacağım.