13 Mart 2011 Pazar

DDY Genel Müdür Danışmanı Albayrak adaylığını açıkladı: “Yozgat göç şehri değil güç şehri olacak”

Devlet Demir Yolları Genel Müdür Danışmanı Mustafa Albayrak, AK Parti’den Yozgat milletvekili aday adayı oldu.

Yozgat’ın girişinde uzun bir araç konvoyu ile karşılanan Mustafa Albayrak, kalabalık grupla birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na gelerek milletvekili aday adaylık müracaat formunu İl Başkanı Fahri Açıkgöz’e teslim etti.

Albayrak, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 1973 Yozgat Merkez ilçeye bağlı Lök Köyü doğumlu ve 21 yıllık devlet tecrübesine sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Şu ana kadar edindiğim bilgi ve deneyimlerime, yerli ve köklü değerlerimiz doğrultusunda yön vererek muhafazakâr demokrasi anlayışı içinde AK Parti çatısı adlında ülkeme ve hemşehrilerime hizmet etmek için bu göreve talibim. Bizim niyetimiz son derece samimi. Türkiye ve Yozgat’a yeni ufuklar açmak, Yozgat’ı şaha kaldırmak, güçlü bir il hâline getirmek istiyoruz. Bundan sonra göç şehri değil güç şehri olacağız inşallah.”

Albayrak’ın milletvekili aday adaylığı müracaat formunu alan AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, bütün milletvekili aday adaylarına eşit mesafede olduklarını belirterek, “Mustafa Albayrak, tanıdığımız bir kardeşimiz, bir arkadaşımız, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

(Kaynak: haberx.com)

Hiç yorum yok: