10 Mart 2011 Perşembe

Çayıralan’ın bayan Kaymakamı göreve başladı

Yozgat’ın Çayıralan Kaymakamlığı’na tayin edilen ve 21 Şubat’ta göreve başlayan Hatice Bayar, 1 Mart’ta köy muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya ilgili daire amirleri de katıldı.

Kaymakam Bayar, 2 Mart’ta da İlköğretimden mezun olup ortaöğretime devam etmeyen öğretim çağındaki kız çocuklarını evlerinde ziyaret etti. Bayar, Derekemal Köyü’nde Güzide Dursun, Canan Atalay, Banu Doğanay, Nazan Karagöz; Konuklar Beldesi’nde Hüsne Erkoç, Menteşe Köyü’nde de Hatice Orhan ve ailesiyle görüşerek, kız öğrencilerin açık öğretime kaydolmalarını sağladı.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevki Ekinci, Vakıf Müdürü Zeynep İnan ve Rehberlik Öğretmeni Menduh Kısır da katıldı.

Hatice Bayar kimdir?

1984 yılında Isparta’da doğdu. İlköğrenimini Isparta, orta ve yüksek öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2006 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

2008 yılında Antalya Kaymakam Adaylığı, Bodrum Kaymakam Refikliği ve Söğüt, Bozhöyük, Bilecik Teftişini tamamladı. Aynı yıl içerisinde Afyonkarahisar’ın Bayat İlçesi Kaymakam Vekilliği, 2009 yılı içerisinde Eskişehir’in Alpu İlçesi Kaymakam Vekilliği yaptı.

Yüksek lisansını 2009-2010 yıllarında İngiltere Portsmouth Üniversitesin’de tamamladı. 95. dönem Kaymakam Adaylığı kursunu başarıyla tamamlayarak, 21 Şubat 2011 tarihi itibariyle Çayıralan Kaymakamı olarak göreve başladı.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: