6 Mart 2011 Pazar

Açıkgöz: Aday adayı olacak bürokratların
10 Mart’a kadar istifa etmeleri gerekiyor

AK Parti Yozgat İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nun kararına göre, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve aday adayı olacak bürokratların 10 Mart 2011 Perşembe günü mesai bitimine kadar istifa etmeleri gerektiğini hatırlattı.

Açıkgöz,AK Parti’ye ülke genelinde ve Yozgat’ta büyük bir teveccühün olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bütün adaylara eşit mesafedeyiz

Açıkgöz, AK Parti Yozgat il binasında düzenlediği basın toplantısında, 12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Açıkgöz, genel seçimlerde AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan hiçbir adayın yanında ya da karşısında olmadıklarını, bütün adaylara eşit mesafede olduklarını belirtti.

Açıkgöz, YSK’nın kararına göre, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ve aday adayı olacak bürokratların 10 Mart 2011 Perşembe günü mesai bitimine kadar istifa etmeleri gerektiğini söyledi.

AK Parti’ye ülke genelinde ve Yozgat’ta büyük bir teveccühün olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Açıkgöz, “Ülkemizde ve ilimizde partimize yoğun bir şekilde adaylık müracaatı yaşanıyor. Bu da partimize olan ilginin ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Partimiz halkına, dil, din, mezhep gibi hiçbir ayrım yapmaksızın sadece ve sadece vatandaşlarının refahı, huzuru ve yaşam standardını en üst seviyelere çıkarmanın gayreti içindedir” diye konuştu. (Kaynak: medya73.com)

Hiç yorum yok: