11 Aralık 2010 Cumartesi

6 metre yüksekliğindeki duvar, park hâlindeki araçların üzerine devrildi, 15 araç hasar gördü

Yozgat’ta trafik ve maliye müdürlükleri tarafından bağlanan icralık araçların park edildiği Yediemin Otoparkı ile Yozgat Belediyesi Makine Parkı arasında bulunan istinat duvarının büyük bir kısmı, sağanak yağışın etkisiyle park hâlindeki araçların üzerine devrildi.

Çapanoğlu Camisi çevre düzenlemesi çalışmaları sebebiyle Yozgat Belediyesi tarafından işyerleri yıkılan ve geçici olarak çadırlara yerleştirilen kuru bakliyatçılar da, üzerinde yağmur suyu biriken çadırları çökünce zor durumda kaldılar.

Dün akşam üzeri başlayan ve sabaha kadar devam eden sağanak yağış, trafik ve maliye müdürlükleri tarafından bağlanan icralık araçların park edildiği Yediemin Otoparkı ile Yozgat Belediyesi Makine Parkı arasında bulunan istinat duvarının büyük bir kısmının yıkılmasına sebep oldu. 6 metre yüksekliğindeki 15 metre uzunluğundaki istinat duvarı, büyük bir gürültüyle park hâlindeki araçların üzerine devrildi. Olayda 15 araç hasar gördü.

Park görevlisi, duvarın sabaha karşı yıkıldığını belirterek, “Büyük bir gürültü oldu. Ben de yolda trafik kazası oldu zannettim. Dışarıya çıkıp baktığımda duvarın savrularak araçların üzerine düştüğünü gördüm” dedi.

Çapanoğlu Camisi çevre düzenlemesi çalışmaları sebebiyle Yozgat Belediyesi tarafından işyerleri yıkılan ve geçici olarak çadırlara yerleştirilen kuru bakliyatçılar da, üzerinde yağmur suyu biriken çadırları çökünce zor durumda kaldılar. Daha sonra belediye tarafından gönderilen vidanjör yardımıyla çadırın üzerinde toplanan yağmur suları boşaltıldı.

Hiç yorum yok: