30 Kasım 2010 Salı

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin hizmet vereceği Şehitler Polis Merkezi törenle açıldı

Daha önce İl Emniyet Müdürlüğü ve değişik şube müdürlükleri olarak kullanılan bina, tadilattan geçirilerek Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin hizmet vereceği bir merkeze dönüştürüldü. Şehitler Polis Merkezi, Yozgat Valisi Necati Şentürk ve İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu ile protokol mensuplarının katıldığı törenle hizmete açıldı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’ne yeni bina

Yozgat’ta Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, artık tadilattan geçirilerek yenilenen Şehitler Polis Merkezi’nde hizmet verecek.

Modern binada kaliteli hizmet

Şehitler Polis Merkezi’nin açılışında konuşan Yozgat Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, “Binamız, modern iç ve dış mimarisiyle örnek bir bina olmuştur. Yeni binamızda vatandaşlarımızla muhatap olacak meslektaşlarımızın huzurlu çalışma koşulları nezaketle birleşecek, vatandaşa kaliteli hizmet olarak geri dönecektir” dedi.

Adil, şeffaf ve toplum destekli hizmet verilecek

Yozgat Valisi Necati Şentürk de, Şehitler Polis Merkezi’nin, fizikî yapısıyla, insan kaynakları ve teknolojik donanım ile vatandaşlara en iyi hizmeti vereceğini; bu hizmetin eşit, adil, tarafsız, şeffaf ve toplum destekli olacağını söyledi.

Konuşmaların ardından binanın açılış kurdelesi kesilerek binanın içi gezildi. Açılış törenine Yozgat Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yunus Çetin, Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gülümser, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, daire müdürleri ve emniyet personeli katıldı.

(Kaynak: haberalemi.net)

Hiç yorum yok: