30 Ağustos 2010 Pazartesi

İnan Soyer’in yazısı OGM’nin sitesinde

Yozgat Haber gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İnan Soyer’in 6 Ağustos 2010 tarihli “Çamlık Yozgat için ne büyük şans-3” başlıklı yazısı, Orman Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde de yayınlandı.

Sitede, “Kent Ormanları Hakkında Güzel Bir Yazı” başlığı altında, Orman Genel Müdürü Osman Kahveci’nin 2003 yılında uygulamaya konulan Kent Ormanı projesi hakkında bilgiler verildikten sonra, “Yozgat Haber gazetesinden İnan Soyer, kent ormanları hakkında güzel bir yazıyı köşesine taşımış ve duyduğu sevinci paylaşmış bizde sizlerle paylaşmak istedik” ifadelerine yer verildi ve Soyer’in yazısı yayınlandı.

Soyer’in yazısının altında da şu çağrıya yer verildi:

“Sayın Soyer’i bu güzelliği görüp köşesine taşıdığı için teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın da bu güzellikten istifade etmeleri için bulundukları şehirde veya en yakınındaki “Kent Ormanı”nı görmeye davet ediyoruz.”

Orman Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinin “Kent Ormanları” bölümünde “Yozgat Kent Ormanı” hakkında bilgilerin yer aldığı web sayfaları da bulunuyor.

(Söz konusu yazı ve sayfalara ulaşmak için, altı çizili olan mavi renkli kelimelerin üzerine tıklayınız.) (Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: