15 Temmuz 2010 Perşembe

Erbir, ‘Yılın İlçe Belediye Başkanı’ seçildi

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi, “5 Yılda 55 Kilometre Kanalizasyon Projesi” ile Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir’i Atık Arıtma ve Kanalizasyon kategorisinde “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” seçti.

Başkan Erbir, ödülünü Kayseri İl Kültür Müdürlüğü Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle aldı. Ödül törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Öztürk ile Belediye Meclisi Üyesi Mükremin Büyükata da katıldı. Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçilmekten onur duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

Bu, ekip çalışmasının başarısıdır

“Sarıkayamıza en iyi hizmeti sunmak için göreve talip olduk. Görev süremiz içinde her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen ankette de bu çalışmalarımız sayesinde yılın en başarılı İlçe Belediye Başkanı seçildik. Bu başarı Sarıkaya Belediyesi’nin başarısıdır. Bir ekip çalışmasının başarısıdır. Biz Sarıkaya Belediyesi olarak kentimiz için gecemizi, gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz.” (Yozgat Muhabir)