2 Mayıs 2010 Pazar

Sorgunlu polis, şofben gazından zehirlenerek öldü

Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Muzaffer Çetin, banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek öldü. Çetin için bu gün öğlenden sonra Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlenecek. Ardından cenazesi memleketi Yozgat’ın Sorgun İlçesi’ne gönderilecek.

Emniyet Müdür Yardımcılığı sınavına girecekti

Yarın yapılacak Emniyet Müdür Yardımcılığı sınavı için bu gün Ankara’ya gitmeye hazırlanan Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Muzaffer Çetin, sabah Yenişehir Mahallesi’ndeki Ali Yüce Polis Karakolu üzerindeki lojmanında banyoya girdi.

20 yıllık polis olan evli ve 2 çocuk babası Muzaffer Çetin, eşi ve çocukları uyurken girdiği banyoda şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Bu sırada salonda çalan cep telefonuna eşinin uzun süre cevap vermemesi üzerine yatak odasından çıkan eşi Şule Çetin, su sesi gelen banyoya baktığında Muzaffer Çetin’i baygın halde buldu. Şule Çetin’in güvenlik birimlerini haber vermesi üzerine gelen sağlık ekibinin ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdığı Muzaffer Çetin, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çetin’in şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirtildi.

Olayın duyulması üzerine Sivas Valisi Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan hastaneye giderek bilgi aldı.

Çetin için bugün öğlenden sonra Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlenecek. Ardından cenazesi memleketi Yozgat’ın Sorgun İlçesi’ne gönderilecek.

Muzaffer Çetin’in Özgeçmişi

Muzaffer Çetin, 1966 yılında Yozgat’ın Sorgun ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sorgun’da tamamlayan Çetin, 1987 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ni bitirdi.

1990 yılında Polis Akademisi’nden komiser yardımcısı olarak mezun olan Çetin, çeşitli illerde görev yaptıktan sonra 2007 yılında Sivas Emniyet Müdürlüğü emrine atanarak bir süre Lojistik Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Sivas’ta emniyet personeli, basın mensupları ve vatandaşlarca sevilen bir kişi olan Muzaffer Çetin, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevine 15 Temmuz 2009’da atanmıştı.