18 Şubat 2010 Perşembe

Yozgat’ta yeni bir gazete daha çıkıyor

Yozgat’ta günlük olarak yayınlanacak yeni bir gazete daha çıkıyor.

Yozgatspor Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yılmaz ile Şifa Hastanesi’nin ortaklarından işadamı Erol Doğan tarafından çıkarılacak olan gazetenin ismi “Yozgat Hakimiyet” olacak.

Yozgat’ın beşinci günlük gazetesi olacak olan “Yozgat Hakimiyet”in, merkez ilçenin yanı sıra diğer bütün ilçelere de dağıtılacağı, baskı adedinin yüksek tutulacağı, renkli ve büyük boy olarak yayınlanacağı öğrenildi.

Yozgat Hakimiyet, ilânla eleman arıyor

Gazete yönetimi, kısa bir süre önce haftalık olarak yayınlanmaya başlayan “Yozgat Güneş” gazetesine verdiği “İş arkadaşları arıyoruz” başlıklı tam sayfa ilânda, şu ifadeleri kullandı:

“Yakında yayın hayatına başlayacak olan medya kuruluşumuzda, gazeteciliği meslek edinmek isteyen genç, dinamik ve özgüveni olan iş arkadaşları arıyoruz.”


Evren Kurban: Basında devrim yaşanacak

“Yozgat Güneş” gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Evren Kurban, “Basında devrime hazır ol Yozgat” başlıklı yazısında, yeni çıkacak olan gazeteye işaret ederek, “Yakın bir zamanda basında gerçek mânâda bir devrim yaşanacak” ifadesini kullandı.

Kurban, yeni çıkacak olan gazetenin Yozgat merkez ilçeyle sınırlı kalmayacağını, bütün ilçelerine dağıtılacağını ifade etti.

Kurban, “Yozgat Hakimiyet”e geçecek

İleri gazetesinden ayrıldıktan sonra haftalık “Yozgat Güneş” gazetesini çıkarmaya başlayan Evren Kurban, yazısında, yeni kurulacak olan “Yozgat Hakimiyet”e geçeceğini de şöyle ifade etti:

“İlk müjdeyi de elveda diyeceğim gazetemde vermeyi düşündüm. Alışkanlık hâline gelen Yozgat Güneş gazetesine, bu büyük proje nedeniyle elveda demek durumunda kaldım.”