25 Nisan 2009 Cumartesi

Zekeriya Avşar’a rakip çıktı
Süleyman Bağcı, AK Parti İl Başkanlığına aday

Süleyman Bağcı, Haziran ayında yapılması beklenen kongrede, AK Parti Yozgat İl Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı kurucu üyelerinden emekli memur Süleyman Bağcı, bu gün “Yozgat” gazetesini ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu.

Mevcut İl Başkanı Zekeriya Avşar, yeniden aday olacak. AK Parti Yozgat İl Teşkilatı kurucu üyelerinden Süleyman Bağcı da İl Başkanlığı’na adaylığını koyarak, Avşar’a rakip olacak.

“Yozgat” gazetesine yaptığı ziyarette, geçen yıl AK Parti Yozgat İl Teşkilatı Başkanlık Divanı’ndan istifa eden partili dava arkadaşlarıyla birlikte ekip hâlinde yola çıktıklarını anlatan Süleyman Bağcı, şunları söyledi:

Takvim belli olunca adaylığımı resmen ilân edeceğim

“Gerek parti tabanından gerekse de parti tavanından Yozgat AK Parti’de temiz bir sayfa açılması için İl Başkanlığı’na aday olmam hususunda dava arkadaşlarımızın yoğun taleplerine muhatap oldum. Görevden kaçmam söz konusu olamazdı. Yozgat siyaseti ile ilgili geçmişten gelen büyük tecrübelerimiz var. Tecrübelerimizin ışığında Yozgat’a, partimize, partililerimize ve bütün hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmek için İl Başkanlığı’na aday olmaya karar verdim. Kongre takvimi belli olunca adaylığımı ilân edeceğim.”

AK Parti Yozgat İl Kongresi’nin önümüzdeki Haziran ayında yapılabileceği belirtiliyor.

(Kaynak: Yozgat Gazetesi)