24 Nisan 2009 Cuma

Valilik, Çocuk Korosu’nu Ankara gezisi ile ödüllendirecek

Yozgat Valisi Amir Çiçek, 23 Nisan’da başarılı bir konser veren Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu elemanlarına ödül olarak Ankara gezisi planladıklarını bildirdi. Koro Şefi Faruk Şahin de, Bozok Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek yeni bir koro daha kurmaya hazırlanıyor.

Yozgat Valiliği Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir konser verdi.

Şefliğini Faruk Şahin’in yaptığı Çocuk Korosu, İl Kültür Müdürlüğü salonunda verdiği konserde 23 eser seslendirdi.

Konseri, koro elemanı çocukların yakınları ve vatandaşlarla birlikte Yozgat Valisi Amir Çiçek, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Engin Ünalan, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız ve bazı daire müdürleri de izledi.

Koro elemanlarına Ankara gezisi

Konserin ardından bir konuşma yapan Yozgat Valisi Amir Çiçek, Çocuk Korosu’nun verdiği başarılı konserden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklarımızın gözlerindeki sevgi, barış ve mutluluğu gördükçe mutluluğumuz bir kat daha artmaktadır” dedi. Vali Çiçek, koroda yer alan çocukların gösterdikleri başarının bir ödülü olarak, Ankara gezisi planladıklarını bildirdi. Vali Çiçek, başarısından dolayı Şef Faruk Şahin’i bir plaketle taltif etti.

Şef Faruk Şahin ikinci koroyu da üniversite için kuracak

Bu arada, Yozgat Valiliği Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu’nun şefi Faruk Şahin’in, Bozok Üniversitesi bünyesinde de bir Çocuk Korosu kurmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.