30 Mart 2009 Pazartesi

Emanetin sorumluluğu ile hizmet edeceğiz

Dün yapılan Mahallî İdareler Seçimleri’nde % 56.5 oranında oy alarak yeniden Yozgat Belediye Başkanı seçilen AK Parti adayı Yusuf Başer, Yozgat halkının kendisine yüklediği sorumluluğun bilincinde olduğunu ve bu sorumlulukla hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.Yozgat Belediye Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Yusuf Başer, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere, bu gün makamında basın toplantısı düzenledi.

29 Mart seçimlerinin Yozgat’ta huzur ve sükûnet içerisinde gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başer, “Seçimleri Yozgatımıza ve demokrasi kültürümüze yakışır bir şekilde tamamladık” dedi.

Eroğlu ve Yazıcıoğlu’nun vefatı

Eski AK Parti İl Başkanı Metin Eroğlu ve BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat etmelerinin kendilerini derinden etkilediğini ifade eden Başer, seçimlerin bu sebeple bütün Türkiye’de buruk geçtiğini söyledi. Başer, bu vesileyle, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına tekrar başsağlığı diledi.

Yozgat, AK Parti’nin en çok oy aldığı ilk 10 ilden biri

Yozgat’ta aldıkları oy oranı ile Yozgat’ın, AK Parti’nin en yüksek oy aldığı ilk 10 il içinde yer aldığına işaret eden Başer, Yozgat halkının gösterdiği bu teveccühün, omuzlarına yüklenen büyük bir emanet olduğunun bilincinde olduklarını ifade etti. Başer, “Bundan sonra da milletimizin yüklediği bu emaneti en iyi şekilde taşımanın sorumluluğu ve bilinciyle hareket edeceğiz” dedi.

Parti ayrımcılığı yapmadık, yapmayacağız

Başer, 2004’te Belediye Başkanı seçildikten sonra parti rozetini çıkarıp, parti ayrımı gözetmeden hizmet verdiklerini belirterek, bundan sonra da aynı anlayışla Yozgat’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Başer, basın vasıtasıyla, seçim döneminde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Hiç yorum yok: