1 Ocak 2009 Perşembe

MHP 3 Ocak’ta adaylarını tanıtıp meydana çıkacak

MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, 3 Ocak’ta adaylarını kamuoyuna tanıtacaklarını, ardından da meydanlara ineceklerini bildirdi.

MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, Merkez İlçe Başkanı Bilal Sarı ve MHP Yozgat Belediye Başkanı Adayı Mehmet Ali Çakır, basın kuruluşlarını ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

Bu kapsamda Sürmeli gazetesini de ziyaret eden MHP heyeti, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, belediye seçimleri konusunda “emaneti geri alacağız” iddiasında bulundu.

Çınarer, 3 Ocak’ta MHP adaylarını kamuoyuna tanıtacaklarını belirterek, bu tanıtımın ardından, teşkilât olarak meydanlara ineceklerini ifade etti.

Ergin Çınarer, yaklaşan belediye seçimlerinde oldukça iddialı olduklarını, teşkilât olarak da bu bilinçle hareket ettiklerini söyledi.

MHP Yozgat Belediye Başkanı Adayı Mehmet Ali Çakır da açıklamasında, MHP’yi eski günlerine getiririp Belediye Başkanlığı emanetini geri almak için var gücüyle çalıştıklarını ifade etti.

(Kaynak: Sürmeli Gazetesi)

Hiç yorum yok: