20 Kasım 2008 Perşembe

Yozgat polisi uyuşturucu satıcılarına aman vermiyor

Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde satmak ve nakletmek suçundan 4 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve Yerköy ilçesinde uyuşturucu madde sattıkları ve kullandıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

3 ayrı adrese yapılan operasyon neticesinde G.Ç., S.T., Ö.E., S.D. isimli şahıslar gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 210 gram kubar esrar maddesi, 15 adet Extacy uyuşturucu hap, 24 adet sahte 1 YTL, 3 paket halinde 3 gram Hint keneviri tohumu ve 3 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi.

İl Emniyet Müdür Vekili Faruk Yılmaz, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Yozgat’ta uyuşturucu tacirlerine, suç ve suçlulara yönelik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Sorgun’da da uyuşturucu şebekesi çökertilmişti

Geçen hafta Sorgun ilçesinde, uyuşturucu madde kullandıkları ve sattıkları tespit edilen kişilere yönelik 9 ay önce başlatılan takip sonunda, eş zamanlı olarak 17 ayrı adrese operasyon gerçekleştirilerek, uyuşturucu şebekesi çökertilmişti.

Hiç yorum yok: