19 Eylül 2008 Cuma

AK Parti Yozgat Teşkilâtı iftarda buluştu

Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Yozgat milletvekilleri Bekir Bozağ, Mehmet Çiçek, Osman Coşkun, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, kadın kolları, gençlik kolları başkan ve yöneticileri katıldı. İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriya Avşar, Ekim ayı ile birlikte ilçe kongrelerini başlatacaklarını bildirdi. Avşar,şöyle konuştu:

"İnşallah ilçe kongrelerimiz, teşkilâtlarımızın daha dinamik bir yapıya kavuşmasına vesile olacaktır. Yozgat'ta AK Parti'nin oy oranı yüzde 63.5 tir. Yerel seçimlerde bu oranı daha yukarılara çekmek için her türlü hazırlıklarımızı yapmaktayız. AK Parti Yozgat İl Teşkilâtı yaptığı başarılı çalışmalarla Türkiye'de marka olmuş bir teşkilâttır. Gerek 2002 gerekse 2004 seçimlerinde ve 2007 seçimlerinde Türkiye'de ilk 10'a girmiş iller arasındayız. Dolayısıyla siyasî kültürümüz oldukça geniş ve büyüktür. AK Parti Yozgat'ta en güçlü partidir ve AK Parti'nin bileğini bükecek bir parti yoktur.”

Hedeflerinin dün AK Parti'ye oy vermeyenleri bugün AK Parti'ye oy verir hâle getirmek olduğunu ifade eden Avşar, "Kim hangi siyasî partiye oy verirse versin AK Parti Yozgat'ta bütün hemşehrilerimize eşit davranmış, bütün hemşehrilerimizin iktidarı olmuştur" şeklinde konuştu.

(Kaynak: Kent Haber)

Hiç yorum yok: