14 Ağustos 2015 Cuma

Akdağmadeni TOKİ Konutlarının teslimatı başladı

Akdağmadeni TOKİ Konutları
Yozgat Akdağmadeni Belediyesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile birlikte 2013 yılında inşa etmeye başladığı 3. Etap 432 konut’un yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlanarak, 13 Ağustos’tan itibaren sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, teslimatın başlaması münasebetiyle yaptığı açıklamada, Bu gün Akdağmadenili hemşehrilerime vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Toplumun temeli ailedir. Aile denince akla konut gelir. Ev olmadan aile olmaz. TOKİ ve Belediyemiz iş birliği ile İlçemize 1. Etap 192 konut,  2. Etap 96 konut, 3. Etap 432 konut olmak üzere toplamda 720 konut, 1 cami ve iş merkezi kazandırılmıştır dedi.

Suphi Daştan
Yapılan bu konutlar sayesinde vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olma imkânına kavuştuklarını belirten Başkan Daştan, Bu yatırımlarda emeği geçen başta eski Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ olmak üzere milletvekillerimize, Belediye Meclis üyelerimize ve belediye personelimize teşekkür ediyorum diye konuştu.

Konutlarına kavuşacak olan vatandaşlara hayırlı, uğurlu olsun dileklerini ileten Daştan, ev sahibi olanların konutlarında sağlıklı, mutlu bir şekilde yaşamaları temennisinde bulundu.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: