6 Ağustos 2013 Salı

MHP Yozgat Milletvekili Durmaz:
29 Mart’ta Bozok yaylası yeniden ayağa kalkmalıdır

Sadir Durmaz MHP'lilere
"seçimde ayağa kalkın" dedi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Yozgat’ın 10 yıldır AK Parti Hükümeti’ne verdiği siyasî desteğin 10’da biri kadar bile karşılığını alamadığını ileri sürdü. Durmaz, “Eğer Yozgat buna razı ise, eğer Yozgat bu durumdan memnun ise başta çiftçiler olmak üzere Başbakan orada ‘beraber yürüdük biz bu yollarda’yı söylemeye devam etsin. Değilse, ‘Biz baş kaldırıyoruz, Yozgat’ın makus talihini yeneceğim’ diyorsa 29 Mart geliyor herkes ayağa kalksın” diye konuştu.

MHP Yozgat İl Başkanlığı ile Merkez İlçe Başkanlığı, iftar yemeğinde partilileri bir araya getirdi.

Sedefler Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Aydın Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef, Belediye Başkanları, eski milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, iftar programında yaptığı konuşmada, terör örgütü PKK’nın devlet olmak için bir tek para basmadıklarının kaldığını iddia ederek, “Gezi olaylarında masum taleplerini yerine getiren insanları hapisle, hacizle tehdit edeceğine, PKK orada devleti ilân etmek üzere, onlarla uğraşmalıdır. Maalesef üzülerek görüyorum ki Türkiye’nin kaderi iki tane diktatör heveslisi ruh sağlığı bozuk adamın elinde. İşte bunun için buna dur demek için millî dirliğimizi, beraberliğimizi korumak için, bin yıllık kardeşlik hukukumuzu korumak için Bozok yaylası yeniden ayağa kalkmalıdır” dedi.

Sadir Durmaz, Yozgat’ın 10 yıldır AK Parti Hükümeti’ne verdiği siyasî desteğin 10’da biri kadar bile karşılığını alamadığını ileri sürdü. Durmaz, “Eğer Yozgat buna razı ise, eğer Yozgat bu durumdan memnun ise başta çiftçiler olmak üzere Başbakan orada ‘beraber yürüdük biz bu yollarda’yı söylemeye devam etsin. Değilse, ‘Biz baş kaldırıyoruz, Yozgat’ın makus talihini yeneceğim’ diyorsa 29 Mart geliyor herkes ayağa kalksın” diye konuştu.

Hiç yorum yok: