2 Ağustos 2013 Cuma

Cumartesi günü 3 Bakan Yozgat’a geliyor

Bozdağ - Eker- Yıldız
Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın, bir dizi ziyarette bulunmak ve AK Parti tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere, 3 Ağustos Cumartesi günü Yozgat’a gelmeleri bekleniyor.

Ankara’dan saat 12.00’de helikopter ile Yozgat’a hareket edecek olan bakanlar, Yenifakılı ilçesi Fehimli Köyü’nde saat 14.00’de düzenlenecek olan Aspir Tarla günü programına katılacaklar. Yenifakılı programının ardından Yozgat Valiliği’ni ziyaret edecek olan Bakanlar, daha sonra Yozgat Belediye Başkanlığı ve AK Parti Yozgat İl Başkanlığı’nı ziyaret edecekler.

Bakanlar, ziyaretlerin ardından Et Balık Kurumu Yozgat Kombina Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunacaklar; daha sonra da Grand Ser Otel’deki sektörler toplantısına katılacaklar. Bakanlar, Yimpaş AVM’de verilecek olan iftar yemeğine katılıp, teravih namazının ardından Ankara’ya hareket edecekler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Devecipınar Köyü doğumlu.

Hiç yorum yok: