1 Ağustos 2013 Perşembe

Cem Küçük: Necip Hablemitoğlu,
2000 yılında MİT-BND pazarlığı sonucu öldürüldü

Cem Küçük
Yeni Şafak gazetesi yazarı ve TV Net Komplo Teorisi Programcısı Cem Küçük, 18 Aralık 2002 tarihinde evinin önünde uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Tarihçi-Yazar Necip Hablemitoğlu’nun, Alman gizli servisi tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

Küçük’e göre, dönemin MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun ile Alman gizli servisi BND’nin Başkanı Dr. August Hanning, MİT’in İsrail’den silah almak için kullanacağı bir para transferinin üzerini kapatmak için pazarlık ettiler. BND, dosyanın kapatılması karşılığında Necip Hablemitoğlu’nun öldürmek istediklerini söyledi. Cem Küçük’e göre “Almanlar Hablemitoğlu’ndan ciddi biçimde rahatsızdı.”

Alevi provokasyonu

Almanya’nın Türkiye’de günümüzde düzenlediği operasyonlara da işaret eden Küçük, Almanya'dan gelen öğretim görevlisi görünümlü BND ajanlarının, Türkiye’deki ‘öğretim üyesi görünümlü üniversite hocalarıyla’ son iki haftada üç dört kez toplantı yaptıklarını ileri sürdü. Küçük, “Almanya bazı vakıflarını da devreye sokarak Aleviler üzerinden gençliği sokağa dökmek için her şeyi deniyor. DHKP-C'ye silah veriyor, lojistik destek sağlıyor” diye yazdı.

Küçük’ün “Londra-Berlin hattı ve içeriden vuranlar” başlıklı yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: