6 Mayıs 2013 Pazartesi

Sarıkaya Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun temeli atıldı

Yatılı Kız Kur'ân Kursu'nun temeli atıldı
Sarıkaya Ensar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılacak olan yatılı kız Kur’ân kursu’nun temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Sarıkaya ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlenen temel atma Kaymakam Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İlçe Emniyet Müdürü Ökkeş Bulut, Millî Eğitim Müdürü Mustafa Demir, İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu, Ensar Eğitim Kültür Derneği Başkanı Hulûsi Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karataş ve vatandaşlar katıldı.

Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, törende yaptığı konuşmada, devletin, milleti için her konuda üzerine düşen görevi yaptığını belirterek, “Her şeyi sadece devletten beklemek son derece yanlıştır. Bu tür yatırımlarda özel teşebbüslere ve sivil toplum temsilcilerine de önemli görevler düşmektedir. Bu vesile ile bu Kur’ân kursumuzun ilçemize kazandırılmasını sağlayacak olan derneğimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir de, dernek yöneticilerine teşekkür ederek, belediye olarak her zaman, Sarıkaya’ya yatırım yapan herkesin yanında olacaklarını belirtti.

Sarıkaya Müftüsü Süleyman Eroğlu tarafından edilen duanın ardında Kur’ân kursunun temeli atıldı.

Temel atma töreninin ardından davetlilere etli pilav ve ayran ikram edildi.

Hiç yorum yok: