20 Mayıs 2013 Pazartesi

Bozok Üniversitesi, Fas-Casablanca’da düzenlenen 22. Uluslararası Öğrenci Fuarı’na katıldı

Casablanca'da Bozok standı
Bozok Üniversitesi, Türkiye’nin onur konuğu olduğu ve Fas’ın Casablanca şehrinde düzenlenen 22. Uluslararası Öğrenci Fuarı’na katıldı.

Fuarda Bozok Üniversitesi standını YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya da ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen 800 katılımcı kurum ve kuruluşun iştirak ettiği fuarı, yaklaşık 300 bin kişinin ziyaret ettiği belirtiliyor.
Bozok Üniversitesi İletişim, Protokol ve Enformasyon Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Türkiye’ye karşı büyük sevgi ve ilginin olduğu Fas’ta öğrenciler ve veliler ile birebir görüşmeler yapılarak Bozok Üniversitesi’nde sunulan imkânlar hakkında bilgiler verildi.

YÖK Başkanı Çetinsaya standı ziyaret etti
Bu yıl 22’ncisi düzenlenen ve Türkiye’den 35 devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı eğitim fuarında Bozok Üniversitesi standını YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya da ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Fuarda Bozok Üniversitesi’ni, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BOSUYAM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Burhan Ünal, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kadir Tan ve Bozok Üniversitesi Mevlana Öğrenci Değişimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Onur Oktay temsil etti.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: