24 Nisan 2012 Salı

İlk hedef Belediye Başkanlığı

AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, yeni oluşturulacak il yönetiminin bütün Yozgat’ın kabul edeceği ve kucaklayacağı bir yönetim olmasını arzu ettiklerini belirterek, “Önümüzdeki dönem yerel seçimlerden başlayarak AK Parti'nin ilimizdeki oyunu daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Kongre öncesi toplantı

AK Parti İl Teşkilatı, “27 Nisan Muhtırası”nın yıldönümüne denk gelen İl Kongresi’ne hazırlanıyor. Daha önce 21 Nisan’da yapılacağı açıklanan kongre, Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ın da katılabilmesi için 27 Nisan’a ertelenmişti.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, kongre öncesi ilçe başkanlarıyla Çapanoğlu Kent Parkı Sosyal Tesisleri’nde toplantı yaptı. Toplantıya Başkan Açıkgöz’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Selim Bacanak ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan da katıldı.

Fahri Açıkgöz, toplantı hakkında yaptığı açıklamada, “Cuma günü yapılacak kongre öncesinde ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek hem parti çalışmalarımızı değerlendirmek hem de cuma günü yapılacak olan kongremizde partimize yakışır bir görünüm sergilemek için fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Açıkgöz, “Kongre sürecinden sonra teşkilat olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem yerel seçimlerden başlayarak AK Parti’nin ilimizdeki oyunu daha da artırmayı hedefliyoruz. Yeni oluşturulacak il yönetiminin tüm Yozgat’ın kabul edeceği ve kucaklayacağı bir yönetim olmasını arzu ediyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Hiç yorum yok: