30 Ocak 2012 Pazartesi

Güreşçilerimiz Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor

Yozgat Belediyesi Güreş Kulübü’nde yer alan 14 güreşçi, Sinop’ta yapılacak olan Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Güreş Kulübü’nün geçen ay Ankara’da yapılan turnuvada 32 takım içerisinde ilk 5’e girmeyi başardığını hatırlatarak, “Sporcularımızdan başarılı sonuçlar bekliyoruz” dedi.

Sporculara Başkan morali

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkan Yardımcısı ve Güreş Kulübü Başkanı Tevfik Bozkurt ile birlikte Belediye Güreş Takımı’nın antrenmanlarını izledi; takımın antrenörleri Mustafa Başer ve Mustafa Doğan’dan takım hakkında bilgi aldı.

Yozgat Belediyesi olarak Yozgat’ta ata sporu güreşi geliştirmek istediklerini belirten Başer, bu amaçla kısa süre önce güreş kulübünü kurduklarını hatırlattı. Güreş takımının geçen ay Ankara’da yapılan turnuvada 32 takım içerisinde ilk 5’e girmeyi başardığını ifade eden Başer, “Takımımız, 14 sporcu ile Sinop’taki Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası’na katılacak. Sporcularımızdan başarılı sonuçlar bekliyoruz” dedi.

Hiç yorum yok: