24 Ocak 2012 Salı

AK Partili belde belediye başkanları,
Cemil Çiçek’i ziyaret edip destek istediler

AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Osman Turan Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karayakup ve Yukarı Sarıkaya Belediye Başkanları, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek’i makamında ziyaret ederek, bazı hizmetlerin gerçekleştirilmesi için destek istediler.

Sarıkaya heyeti, kısa adı TESKOMB olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı, eski Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül’ü de ziyaret ederek, destek talebinde bulundular.

Talepler

AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Osman Turan Karataş, Adliye Sarayı yapımı, Sarıkaya şehir geçişi ve Baran Caddesi’nin asfaltlanması için Meclis Başkanı Cemil Çiçek’ten destek istedi.

Ziyarette Karayakup Belediye Başkanı Necati Karaarslan, Yahyasaray Barajı sulama alanının yeni sisteme dönüştürülmesi için, Yukarı Sarıkaya Belediye Başkanı Mevlüt Ayhan da Poyrazlı-Yukarı Sarıkaya arasındaki 4 kilometrelik yolun yapılması için yardım istedi.

Hemşehrilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemil Çiçek, ilgili kuruluşların bölge müdürlerini arayarak destek ricasında bulundu.

Sarıkaya heyeti, daha sonra TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül’ü makamında ziyaret etti. Heyet, Akgül’den Yüksekokul yapımı ve Sarıkaya’da başlatılan bazı projeler için destek istedi.

Akgül, Sarıkaya için yapılacak çalışmalarda her zaman yer alacağını söyledi.

Hiç yorum yok: