14 Haziran 2011 Salı

Kaytan: İstifa yok, görevimizin başındayız

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, partisinin Türkiye genelinde yaklaşık 3,5 milyon oy artışı sağladığını ancak Yozgat’ta istedikleri başarıya ulaşamadıklarını ifade etti.
Çalışmalarını daha da artırarak ‘yarın seçim varmış gibi’ sürdüreceklerini belirten Kaytan, Yozgat İl Örgütü’nün görevinin başında olduğunu, herhangi bir istifanın söz konusu olmadığını kaydetti.

Kaytan, yeni seçilen AK Parti milletvekillerinin 4 yıllık görev süreleri boyunca kendi cepleri için değil Yozgat’a yatırım yapılması için çalışmalarını istedi ve bu konuda üzerlerine düşen her türlü göreve de hazır olduklarını ifade etti.

Türkiye’de yükseldik, Yozgat’ta düştük

12 Haziran seçiminde Yozgat’ta yüzde 10.92 oranında oy alabilen ve bugüne kadar CHP’nin Yozgat’taki kalesi olarak bilinen Boğazlıyan İlçesi’ni oy oranı bakımından AK Parti’ye kaptıran CHP Yozgat İl Teşkilatı, seçim sonucuna dair ilk değerlendirmesini bu gün yaptı.

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, partisinin Türkiye genelinde yaklaşık 3,5 milyon oy artışı sağladığını ancak Yozgat’ta istedikleri başarıya ulaşamadıklarını ifade etti.

İstifa yok

CHP Yozgat İl Örgütü’nün görevinin başında olduğunu, herhangi bir istifanın söz konusu olmadığını belirten Kaytan, yarın seçim olacakmış gibi tekrar çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Daha çok çalışacağız

Kaytan, “Bundan sonra daha güçlü bir muhalefetle yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonraki seçim süreçlerinde de her zaman olduğu gibi iktidar olma yolunda çalışmalımızı sürdüreceğiz. Projelerimizi anlatacağız, daha çok vatandaşımıza ulaşacağız. Onların görüşlerini, düşüncelerini daha çok tespit edeceğiz, ciddi oranda beklentilerini öğrenmeye çalışacağız” diye konuştu.

Kendi cepleri için değil Yozgat için çalışsınlar

AK Parti’ye ve AK Parti’den milletvekili seçilen isimlere başarılar dileyen Kaytan, 4 yıllık görev süreleri içerisinde Yozgat’ı bir kenara itip kendi ceplerini düşünür hâle gelmemeleri temennisinde bulundu.

Yeni seçilen AK Parti milletvekillerinin Yozgat’a yatırım yapılması için çalışmalarını isteyen Kaytan, şöyle konuştu:

“Ben ilk il başkanı olduğumda da söyledim; Yozgat’ın menfaati olduğu zaman ben göreve hazırım. Muhalefet, iktidar hiç önemli değil. Seçilen milletvekilleri inşallah görevlerini yaparlar, Yozgat’a istihdam ve iş sahaları açılır. Yapmazlarsa bunun yeri de sandıktır. Sandıkta vatandaşımız demokrasinin gereği olan son sözü söyleyecektir.”

(Yozgat Muhabir)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın kaytan,Yozgat merkezde düşürdüğün oyların hesabını ver.
Bu oy kimlere gitti.
Boğazlıyanlı CHP'liler olarak bizi kullandığınız yeter.
Aday Boğazlıyanlı dünkü çocuk diye,Yozgat'ta CHP'ye oy verdirmediniz.
Ama keser döner sap döner,gün gelir hesap döner.,Yarın Yozgatlı bir aday olursa,Boğazlıyan halkıda ,o zaman kimleri destekler göreceğiz.