10 Haziran 2011 Cuma

Bozdağ: 170 bin oyla 4-0 kazanacağız

AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat birinci sıra adayı Bekir Bozdağ, 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimi’nde partisinin Yozgat’ta yüzde 70 oranında oyla 4 milletvekilliğinin tamamını alacaklarını iddia etti. Bozdağ, AK Parti’nin yaklaşık olarak 170 bin, MHP’nin 35 bin, CHP’nin 25 bin, barajı geçemeyecek olan diğer partilerin ise 10-15 bin civarında oy alacakları tahmininde bulundu.

AK Parti milletvekili adayları, Bekir Bozdağ, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer ve Abdülkadir Akgül, İl Başkanı Fahri Açıkgöz’le birlikte Yozgat’ta yayınlanan gazeteleri ziyaret ederek, 12 Haziran seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundular.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat birinci sıra milletvekili adayı Bekir Bozdağ, ‘Yozgat’ gazetesi sahibi eski Anavatan Partisi İl Başkanı Osman Hakan Kiracı’ya seçimlere dair değerlendirmelerde bulundu.

12 Haziran seçimlerinin 1987’deki genel seçimlere benzer bir seçim olacağını belirterek, “O zaman Yozgat seçmeni rahmetli Özal’ın partisi ANAP’a 5-0’lık destek vermişti. Yozgat seçmeni 12 Haziran günü bu kez de Sayın Tayyip Erdoğan’ın partisi AK Parti’ye 4 milletvekilliği kazandırarak skoru 4-0 yapacaktır” dedi.

12 Haziran Milletvekili Genel Seçimi’nde partisinin Yozgat’ta yüzde 70 oranında oy alacaklarını iddia eden Bozdağ, AK Parti’nin yaklaşık olarak 170 bin, MHP’nin 35 bin, CHP’nin 25 bin, barajı geçemeyecek olan diğer partilerin ise 10-15 bin civarında oy alacakları tahmininde bulundu.

AK Parti ikinci sıra adayı Ertuğrul Soysal, partisinin Yozgat’ta seçim başarılarına Pazar günü bir yenisini ekleyeceğini söyledi. Üçüncü sıra adayı Yusuf Başer ise “12 Haziran’da en büyük sürprizi AK parti büyük bir oy patlaması ile yapacaktır” dedi.

Dördüncü sıra adayı Abdulkadir Akgül ise, “Ben Yozgatlıyım ve hep Yozgatlı kalacağım, Yozgat’ta olacağım. 25 yıl TESKOMB’da genel başkanlık, 4 yıl da milletvekilliği yaptım. Yozgatlının başını önüne eğdirecek hiçbir hareketim olmadı. AK Parti ile hep hizmetin içindeydim. Bundan böyle de Yozgat’ın ve Yozgatlı’nın hizmetinde olacağım” diye konuştu.

Hiç yorum yok: