4 Nisan 2011 Pazartesi

Halkbank’ın Boğazlıyan şubesi kurşunlandı

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi Aşağı Mahalle Fatih Caddesi 13-1 numarada bulunan Halkbank şubesi, 1 Nisan gecesi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı.

Bankanın güvenlik görevlileri, sabah saatlerinde bankanın camında kurşun izi olduğunu fark ederek, durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdiler. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekip, bankanın etrafını güvenlik kordonuna aldı. İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Bankaya tek el ateş edildiği; bankanın giriş kapısındaki cam kapıyı delen kurşunun, iç kapıya saplandığı tespit edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye alan polis, bütün delil ve ipuçlarını değerlendiriyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Kurşunlayan belli oldu ama hiç bir gazete yazamadı. Ünlü bir kömürcü esnafının oğlu olan zanlıdan banka müdürü şikayetçi olmadı. Silah ruhsatlı olmadığı bir gerçekken bundan sonra önüne gelen kafayı çekip banka mı kurşunlasın nasıl olsa kimse şikayetçi değil. Kurşunlayan şahıs Fatih baranadlı kişidir. Müdürden neden şikayetçi olmadığını boğazlıyan gazeteleri soramamış haber dahi yapamamıştır. sizin bu cesarete sahip olduğunuzu umuyorum.

Adsız dedi ki...

kursunlayan 1 gun nezarethane de kaldı kalmadı çıktı,o kursunu ben sıksam 5 yıl temiz yatardım,adalet maalesef garibanlara işliyor