15 Ocak 2010 Cuma

Vali Çiçek: YASİAD, Yozgat’ın kalkınmasına katkıda bulunan önemli sivil inisiyatiflerden birisidir

Yozgat Valisi Amir Çiçek, “YASİAD, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınmasına katkıda bulunan önemli sivil inisiyatiflerden birisidir” dedi.

Bir süre önce olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyen Yozgat Aktif Sanayiciler ve İşadamları Derneği (YASİAD) Başkanı Rahmi Nazlıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yozgat Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.

YASİAD Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, ziyaretin amacını, derneğin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarda verdiği destekten dolayı Vali Çiçek’e teşekkür etmek ve Yönetim Kurulu’na yeni katılan arkadaşlarını tanıtmak olarak özetledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Amir Çiçek de, “YASİAD ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınmasına katkıda bulunan önemli sivil inisiyatiflerden birisidir” dedi.


Kurulduğu günden bu yana Yozgat’ta özellikle ekonomik hareketliliğin sağlanması için çalışmalar yapan YASİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Çiçek, şöyle konuştu:

“2023 Gelişim Vizyonu çerçevesinde ilimizin gelişimi ve kalkınması için sadece Yozgat içinde değil, ulusal ve uluslar arası bazda da yaptığınız çalışmalarla size düşen görevi lâyıkıyla yerine getirdiğinizi düşünüyorum. Bizler de yöneticiler olarak özellikle yatırım yapmak isteyen yatırımcıya gerekli kolaylığı sağlama noktasında elimizden geleni yapıyoruz.”