24 Ocak 2010 Pazar

Eski Dışişleri Bakanı Yakış, Yozgat standında

“ATTM Travel Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarı”nda, Eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun hazırladığı testi kebabı ve arabaşı standını ziyaret etti. Yakış ve Özarslan’a testi kebabı ikram edildi.

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Exponet Organizasyon tarafından düzenlenen ve 21 Ocak’ta başlayan “ATTM Travel Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarı”, bu akşam sona eriyor. Fuarda yer alan Yozgat standının yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşadığı belirtiliyor.

Fuarda açılan stantta Yozgat’ın tanıtımını Yozgat Vali Yardımcısı Hüseyin Konak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut, Şube Müdürü Ahmet Elmalı, mahallî sanatçı Erhan Özel ve memur Deniz Karabulut’tan oluşan ekip yapıyor.

Mahallî sanatçı Erhan Özel, stantta Yozgat türkülerini çalıp söylerken, ziyaretçilere Yozgat’ı tanıtan broşürler veriliyor, mahallî mutfak ürünlerinden ikram ediliyor. Yozgat Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi de, standın önünde Yozgat halk oyunlarını sergiliyor.

Bu gün sona erecek olan fuar, akşam saatlerine kadar ziyaret edilebilecek.

(Yozgat Muhabir)