23 Aralık 2008 Salı

Yerköy Adalet Sarayı için Vali Çiçek’e plaket

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde görev yapan Hakim ve Savcılar, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celâl Ertürk’le birlikte ziyaret ettikleri Vali Amir Çiçek’e teşekkür plaketi verdiler.



Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celâl Ertürk, Yerköy ilçesinde görev yapan Hâkim ve Savcılar ile birlikte, bu gün Vali Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Başsavcı Ertürk ve beraberindeki Hakim ve Savcılar, “göreve başladığı günden bu yana çalışmalarında Adalet Bakanlığı mensuplarına vermiş olduğu destekten ve Yerköy Adalet Sarayı’nın yapımına katkılarından dolayı” Vali Çiçek’e teşekkür plaketi verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çiçek, “Yozgat’ın 2023 Gelişim Vizyonu hedefleri doğrultusunda gelişip büyümesi için bütün kurum ve kuruluşlar büyük bir ahenk içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir. Herkes görevinin bilinci içerisinde 2023 Gelişim Vizyonu çerçevesinde üzerine düşen görevi yerine getirmektedir. Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı da bu gelişime katkıda bulunan kurumlar arasında yerini almıştır” diye konuştu.

Açılışa 3 bakan katılmıştı

Yerköy Adalet Sarayı, geçen cumartesi günü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’in de katıldıkları bir törenle hizmete açılmıştı.

Hiç yorum yok: