3 Ekim 2008 Cuma

Zorla güzellik olmuyor

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde aşkına karşılık vermeyen kızı kaçıran genç ve arkadaşları kan döktü. Otomobile zorla bindirdikleri kızı yaralayan gençler, sağlık ocağı ararken vatandaşlar tarafından fark edildi.

Bir süredir aşık olduğu 19 yaşındaki Ü.F.’yi aşkına karşılık bulamayınca zorla araca bindiren, daha sonra da bıçakla yaraladığı öne sürülen E.B (19) ve 2 arkadaşı Kırıkkale’de yakalandı.

E.B. isimli genç, bir süredir aşık olduğu ancak aşkına karşılık bulamadığı Ü.F.’yi ilçe merkezinde evine giderken 2 arkadaşı ile birlikte kaçırmak istedi. Ü.F.’yi bıçak zoruyla araca bindirmeye çalışan E.B ve beraberindeki arkadaşları M.K. (21), Aydın B. (20), ile zor kullanarak araca bindirdi. Bu sırada kendisini kaçırmak isteyen 3 kişiye karşı direnen Ü.F., gençler tarafından bıçakla yaralandı. Yolculuk sırasında Ü.F.’nin kanamasının artması üzerine telâşa kapılan E.B. ve 2 arkadaşı, Kırıkkale yakınlarına geldiklerinde bir sağlık ocağı bulmak istedi. Bu sırada gençlerin dalgınlığından faydalanan Ü.F. vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarı değerlendiren jandarma ekibi, genç kızı kaçırdığı ve bıçakla yaraladığı öne sürülen gençleri yakalandı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

(Kaynak: Yerköy Gazetesi)

Hiç yorum yok: