31 Ekim 2008 Cuma

Yozgat Emniyet Müdürü Nalcı trafik kazası geçirdi

E-88 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında, Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, polis müfettişi Mahir Altıncan, koruma polisi Ahmet Mantar ve işadamı Hüseyin Coşkun ile eşi Nuriye Coşkun yaralandı.

Kaza nasıl oldu?

Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı’nın Metin Yanmaz yönetimindeki makam aracı, Sivas istikametinde seyrederken, Coşkun Dinlenme Tesisleri’nin önünde, bu tesislerin de sahibi olan ve özel aracıyla aynı istikamette seyreden işadamı Hüseyin Coşkun, şerit ihlâli yaptı. Emniyet Müdürü Ekren Nalcı’nın makam aracı da Coşkun'un aracına yandan çarptı.

Bu gün saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada, Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı boynundan, polis müfettişi Mahir Altıncan kolundan yaralandı. Kazada işadamı Hüseyin Coşkun, eşi Nuriye Coşkun, Nalcı’nın makam şoförü Metin Yanmaz ile koruması Ahmet Mantar, hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Yozgat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Sebep şerit ihlâli

Kazanın meydana geldiği bölgedeki dinlenme tesislerinin sahibi olan Hüseyin Coşkun’un, iş yerine giriş yapabilmek amacıyla şerit ihlali yapmış olabileceği ileri sürüldü. Hüseyin Coşkun, Coşkun Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor.

Hiç yorum yok: