27 Mayıs 2018 Pazar

Yozgat Havaalanı’nın temeli 3 Haziran’da atılacak


Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Yozgat Havaalanı’nın temelinin 3 Haziran Pazar günü atılacağını bildirdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, AK Parti’nin 27. dönem milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında, AK Parti Hükümeti’nin Yozgat’a yaptığı yatırımları anlattı. Bozdağ, seçimlerin ardından da yeni hizmetlerin hayata geçirileceğini söyledi.

Yozgat’ın 2019’un ikinci döneminde hızlı trene kavuşacağını bildiren Bozdağ, “Önümüzdeki hafta pazar günü saat 14.00’te Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın da katılımıyla Yozgat Havaalanı’nın temelini beraber atacağız” dedi.

Adaylarla esnaf ziyareti

Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, AK Parti milletvekili adayları Yusuf Başer, Sibel Yıldırım ve İskender Minar ile Lise Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. İş yeri sahipleri ve çalışanlarla sohbet eden Bozdağ, 24 Haziran seçimlerinde kendileri için destek ve dua istedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında Bozdağ ve milletvekili adaylarına, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse ve Belediye Başkanı Kâzım Arslan da eşlik etti.

Hiç yorum yok: