5 Şubat 2016 Cuma

Sorgun TSO, TOBB’dan akreditasyon belgesi aldı

TOBB sertifika töreni
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) akreditasyon belgesi almaya hak kazanan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB’un Ankara’daki “İkiz Kuleler Konferans Salonu”nda düzenlenen törenle sertifikasını aldı.

Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sertifika almaya hak kazanan oda ve borsa başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törende 42 TSO ve Ticaret Borsası, akreditasyon belgelerini yenilerken, aralarında Sorgun TSO’nun da yer aldığı 33 TSO ise ilk defa akreditasyon sertifikası aldı.

Törende konuşan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, sertifika alan oda ve borsa sayısının 233’e yükseldiğini belirterek “Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra’daki, Paris’teki, Berlin’deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da aynı seviyede hizmet veriyorlar. TOBB ailesi içindeki 365 oda ve borsanın 233’ünün dünya standartları üstünde hizmet verdiklerinin en somut belgesi bu” şeklinde konuştu.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan ise, üyelerine daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası, hizmet anlayışı, şeffaflık politikaları, üyeleriyle ilişkileri, bilişim altyapısı gibi çalışmaları kapsayan akreditasyon denetimi sonucunda bu belgeyi almaya hak kazandı. Oda olarak önceliğimiz Sorgun ve üyelerimizdir. Odamız, artık hizmet kalitesini A Sınıfı’na yükseltmiştir. Bu sebeple büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu başarıda büyük emeği olan değerli çalışanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve meslek komitesi üyelerimize, ayrıca bu sistemi odalarımıza, borsalarımıza kazandıran TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum.”

Hiç yorum yok: