6 Ocak 2014 Pazartesi

Yozgat Emniyet Müdürlüğü’nde
2 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi

Boyraz ve Özdemir'in görev yerleri değiştirildi
Yozgat Emniyet Müdürlüğü’nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erdoğan Boyraz, Bilgi İşlem Müdürlüğüne, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bahadır Özdemir de, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

1 Ocak 2014 Çarşamba

Prof. Beşer: FBI, Hocaefendi’ye cemaatin bazı
gizli bağlantılarını anlatmak isteyen kişiyi engelledi

Prof. Dr. Faruk Beşer
Kamuoyunun televizyon ekranlarındaki fıkıh programlarından da tanıdığı İlahiyatçı Prof. Dr. Faruk Beşer, “zayıf bir ihtimal de olsa”, Fethullah Gülen’e hâlâ bazı ilişkilerin olduğu gibi anlatılmadığını düşündüğünü belirttikten sonra, “Yoksa elinde dosyalarla bunu anlatmaya giden önemli bir zatı New York'ta havaalanından FBI neden derdest geri çevirsin?” diye sordu.

Faruk Beşer’in tek bir cümle ile paylaştığı bu iddia doğru ise, Fethullah Gülen’e cemaatin bazı gizli bağlantıları hakkında bilgi vermek için yanına gitmek isterken ABD Federal Soruşturma Bürosu FBI tarafından engellenen kişinin, beraberindeki dosyalarda hangi bilgilerin yer aldığı merak konusu…

Faruk Beşer’in 27 Aralık 2013 tarihinde Yeni Şafak gazetesinde yayınlanan “Bu ateş herkesi sarar” başlıklı yazısı şöyle: