19 Ağustos 2013 Pazartesi

Otomobille minibüs çarpıştı: 2 ölü 1 yaralı

2 kişi hayatını kaybetti
Yozgat Atatürk Yolu Divanlı Yolu Kavşağı’nda bir otomobille bir minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Vatandaşlar, 2 kilometrelik yolun 3 yıldır tamamlanmayışına tepki gösterdiler.

Yozgat’tan Esenli Beldesi’ne seyir halinde olan Yaşar Ünlü idaresindeki 66 LE 801 plakalı otomobil, yeni yapılmakta olan Divanlı Yolu Kavşağı’na geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç karşı şeride geçerek karşıdan gelen Yusuf Y. yönetimindeki 09 YA 809 plakalı minibüsle ile çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Yaşar Ünlü olay yerinde hayatanı kaybederken aynı araçta bulunan Kudret Özbek ile diğer araç sürücüsü Yusuf Y. yaralandı.

Yaralılar 112 Acil servis ambulansı ile Yozgat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kudret Özbek, burada hayatını kaybetti.

Vatandaşlar, kazanın olduğu bölgede yapımı 3 yıldır devam eden 2 kilometrelik yolun tamamlanamamasına tepki gösterdiler. Bir vatandaş, “3 yıldır 2 kilometrelik bir yol tamamlanamadı. Bu yol tamamlanmış olsaydı belki de bu iki kişi hayatını kaybetmeyecekti. Burada üniversite ve hızlı tren inşaatı olduğu için yolda trafik yoğunluğu var ancak, kimse buna aldırmıyor. 2 kilometrelik yol kaç yılda tamamlanır?” diye konuştu.

Hiç yorum yok: