29 Ağustos 2013 Perşembe

Egzoz sesiyle hava atma dönemi bitiyor

Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz
Yozgat Emniyet Müdürlüğü, çevrenin dikkatini çekmek ve gösteriş yapmak için araçlarına yüksek ses çıkaran egzoz takan ve çevreyi rahatsız eden sürücülere ceza kesmeye başladı.

Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, abartı egzoz takılmış olan araçlar üzerindeki denetimlerini artırdıklarını belirterek, abartı egzoz takan sürücülere 166 Lira para cezası kesildiğini ve egzozların söktürüldüğünü bildirdi.

Bazı gençlerin, araçların altına yine ayrı bir egzoz bağlatıp abartı egzozu gizlemeye çalıştığını ifade eden Yılmaz, “Yaptıkları sistem ile yine vatandaşları rahatsız etmektedirler. Ekiplerimiz, bu araçları da tespit ettiklerinde gerekli cezaî işlemi uygulamaktadır. Gençlerimiz, gece veya gündüz fark etmeden gürültü çıkartıyor. Bir insan, bir başka insanı rahatsız etmemelidir. Mahallede yaşan insanlar arasında uyuyan çocuk olabilir, hasta insan olabilir. Rahatsız olan insanlar, bu gençlere, verdikleri rahatsızlıktan dolayı Belki de beddua ediyorlardır. Bu konuda anne ve babalara da büyük görevler düşmektedir. Çocuklarını uyarıp bu şekilde insanları rahatsız edecek davranışlardan kaçınmalarını öğütlemesi gerekiyor” diye konuştu.

Hiç yorum yok: