2 Ağustos 2013 Cuma

Devletteki masonlara operasyon mu yapılacak?

Bulut, devletteki Masonlara dikkat çekti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, Türkiye’de yıllarca, ‘irtica devleti ele geçiriyor’ iddiası sürekli gündemde tutulmak suretiyle, devlette kadrolaşan gayri millî yapıların gizlendiğini ve 1946-2004 arasında Türkiye’nin maddi kaynaklarının da bu gruplara aktarıldığını ifade etti.

Türkiye’deki “Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar”ın, çok önemli bazı kurumlarda yüksek oranlarda etkin olduklarını ileri süren Yiğit Bulut, “Bu soruya cevap verecek kadar cesur musunuz?” başlıklı yazısında, şunları kaydetti:

“Bu ülkede imam kadrolaşması mı, yoksa üstat yapılanması mı var? (…) 1980 sonrası ilk 10 yıllık dönemde, hastane başhekimlerinin, TRT’deki üst düzey yöneticilerin, basının köşe yazarı-genel yayın yönetmenlerinin, emniyet müdürlerinin, valilerin, generallerimizin, milletvekillerimizin ne kadarı “Hür ve Kabul Edilmiş Mason” biliyor musunuz? Yine soruyorum; buna cevap verecek kadar dürüst ve cesur yazarlarımız neredeler?İnanmayacaksınız ama ben söyleyeyim; bazı meslek gruplarında yarısından fazlası! Bazılarında üçte ikisi! Evet yanlış okumadınız! Buna belli bir döneme kadar General üniformasıyla “hür ve kabul edilmiş” olanları da eklerseniz, sayı daha da artar! (…) Bugün Türk basınında “yazı işleri müdürlerinin” çoğunluğu yine “mason kardeşlerimizden” oluşur ve Türkiye’deki üye sayısı açısından hâlâ en büyük organizasyon “mason locaları”dır! Bu locaların ve üyelerinin varlığını sorgulamayanlar ve asla görmeyenler nedense “üç-beş kişilik listeler” ellerinde Türkiye’yi “şunlar, bunlar ele geçirdi” tezinin peşinde hayatlarını bitirirler... Bu noktada Türk kamuoyuna sormak isterim; “Türkiye X kadrolar tarafından sarıldı tezlerini havalarda savuranlar, neden yukarıda aktardığım örneği görmezler ve hiç sorgulamazlar”!

Yiğit Bulut’un yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: