3 Haziran 2013 Pazartesi

TSO seçimi 22 Haziran’da

TSO Başkanı Metin Özışık
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, Yozgat TSO Meslek Komitesi seçimlerinin 22 Haziran Cumartesi günü saat 09: 00’da başlayacağını söyledi.

Seçme ve seçilme yeterliliklerini belirten listenin TSO web sitesinde yayımlandığını belirten Özışık, “Listelerle ilgili herhangi bir hata söz konusu ise, üyelerimizin odamıza sözlü müracaatları yeterli olacaktır ve gerekli düzeltmeler anında yapılacaktır. Tüm üyelerimizin Türkiye’nin en demokratik seçim sistemi olan ve dört aşamada gerçekleşen Yozgat TSO seçimlerine katılımlarını bekliyoruz” dedi.

Üyelerinin en uygun şartlarda oylarını kullanmaları için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Özışık, şunları kaydetti:

“Şahsî kaydı olan üyelerimiz T.C. kimlik numaralarını içeren kimlik belgeleri ile oylarını kullanabileceklerdir. Birden fazla yetkilisi olan; Limited ve Anonim Şirketler ya da Kooperatifler, yetki belgelerini Odamız Sicil Müdürlüğü’nden temin edebilirler. Yetki belgelerindeki imzaların imza sirkülerindeki imzalarla aynı olması çok önemlidir. Bu hususa dikkat edilmesi gerekmektedir.”

Özışık, Yozgat TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olan, Hüseyin Kamanlı, Osman Ccoşkun ve Fuat Altın’a başarılar dilediğini söyledi.

Hiç yorum yok: